Cautare

61385 de rezultate pentru "clasamentul din onoare" (4.30 secunde)
Ea va ocupa, de luni, locul 1 in clasamentul WTA, dupa ce a castigat semifinala cu Jelena Ostapenko cu 6-2, 6-4, din turneul de la Beijing. ... Indiferent de rezultatul finalei de duminica, Simona Halep este locul 1 in clasamentul WTA.
Un juriu format din 46 de jurnalisti din presa auto internationala a desemnat modelul BMW Seria 3 ca fiind "Masina anului 2006". ... Pe langa victoria in clasamentul final, BMW seria 3 s-a aflat si printre cele trei modele de pe podium la categoria "World Car Design of the Year".
In prima suta de companii din Romania predomina firme recent privatizate; ... Clasamentul mai arata ca cele mai bune afaceri se fac in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si in constructii. ... De altfel, in 2003, 30 dintre firmele din clasament au avut pierderi.
Cele mai multe dintre firmele prezente in clasament sunt din municipiu si doar sase sunt din judet.
Am controlat mijlocul terenului o mare parte din prima repriza, am avut situatii prin Mediop si am pus presiune pe ei. Din pacate, nu am reusit sa inscriem. Dinamo a avut situatiile ei clare, din pacate, pe greselile individuale ale jucatorilor mei si puteam sa primim gol.
Romania se afla pe locul 45 in clasamentul celor mai pasnice tari din lume, coborand 14 locuri fata de anul trecut si inregistrand unul dintre cele mai mari declinuri din Europa Centrala si de Est, potrivit Indexului Pacii Globale (GPI) pe anul 2010, publicat marti.
Atitudinea din Calarasi informeaza: ... Clasamentul l-am realizat in ordinea performantei, descrescator. ... Comisia pentru tehnlogia informatiei si comunicatiilor.Initiative legislative 42 din care 13 au fost promulgate ca legi.
In presa de ieri au aparut unele clasificari de performanta economica eronate, inspirate din Harta Interactiva a Antreprenoriatului in Romania.
Clasamentul anual al celor mai poluante modele de autovehicule de pe mapamond, dat recent publicitatii de Consiliul American pentru Economisirea Eficienta a Energiei (ACEEE) indica pe primul loc o masina americana fabricata de cunoscutul producator yankeu Dodge.
In Romania s-au inmatriculat doar 9.600 de masini noi, ceea ce reprezinta doar 0,26% din totalul consemnat in UE Romania se claseaza abia pe pozitia 21 in Uniunea Europeana din punctul de vedere al volumului de autoturisme noi vandute in primul trimestru, cu un numar de 9.676 de unitati, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor de Autoturisme din Europa (ACEA).
Romania ocupa locul 24 intr-un clasament al celor mai bune locatii pentru investitii straine (offshoring) din lume, se arata intr-un studiu realizat de o firma de consultanta si audit.
Salariatii din Romania si Bulgaria au cele mai multe ore de munca efective pe saptamana din Uniunea Europeana, cu aproape doua ore peste media celor 27 de state membre si cu patru ore mai mult decat angajatii din Franta, potrivit unui studiu EIRO care evalueaza datele din trimestrul patru din 2007.
La randul sau, Top 300 Capital, lansat in urma cu cateva zile, deschide clasamentul celor mai bogati romani cu Ion Tiriac, a carui avere este estimata la 1,8-2 miliarde de euro si continua cu Dinu Patriciu, estimand averea sa la 1,5-1,6 miliarde de euro.
Clasamentul si programul Romaniei VIDEO Romania - Feroe 1-0. Tricolorii si-au pastrat prima pozitie in clasamentul grupei F din preliminariile pentru Euro 2016 dupa un succes la limita obtinut duminica seara, la Ploiesti, contra reprezentativei Insulelor Feroe.
A castigat turneul de la Montreal Duminica seara, Simona Halep a reusit o performanta importanta castigand turneul de tenis de la Montreal, unul din cele mai importante din calendarul fetelor. Sportiva din Romania a invins-o in finala cu 7-6 6-3 pe americanca Madison Keys.
Hong Kong si Japonia au viteze de 8,6 Mbps, respectiv 8 Mbps, iar Romania 6,8 Mbps, crestere de 7% fata de primul trimestru din 2010.
Dispute din cauza finantarii Catedralei Neamului Recent, membrii Asociatiei Secular-Umaniste din Romania (ASUR) au initiat o petitie online, sub forma unei scrisori deschise, adresata primarilor si consilierilor locali, carora le solicita sa refuze cererile Bisericii Ortodoxe Romane de finantare a Catedralei Mantuirii Neamului.
Daca duminica viitoare ar fi organizate alegeri prezidentiale, Traian Basescu ar obtine 40% din voturi. Clasamentul celorlalti candidati ar fi urmatorul: ... In ceea ce priveste intentia de vot la partide, pentru alegerile europarlamentare, clasamentul CSOP este urmatorul: ... Elena Basescu este creditata cu 4 la suta din intentiile de vot.
Dupa trofeul cucerit la dublu mixt la Australian Open, Horia Tecau a urcat pe locul opt in clasamentul ATP la dublu.
E o sansa foarte mare pentru spadasinele din lotul Romaniei, multiple medaliate la campionatele mondiale, europene si la concursuri de Cupa Mondiala. ... "Rezultatele din acest ciclu olimpic au hotarat.
google-analytics.com